Contact rapid: 0758.188.188

Politica de confidențialitate

Când ne furnizați informații personale prin intermediul annora.ro, luăm toate măsurile necesare pentru a vă proteja intimitatea. Este important să înțelegeți ce informații colectăm în timpul vizitei pe siteul annora.ro și ce facem cu aceste informații. Vă rugăm să rețineți faptul că această politică de confidențialitate reglementează doar informațiile furnizate către annora.ro și comunicarea cu annora.ro.

 

Colectarea de informații personale de către annora.ro

Colectăm informații personale despre dumneavoastră doar atunci când ni le furnizați. Când vă decideți să plasați o comandă de produse de pe annora.ro, vom avea nevoie să știm adresa pentru livrarea și facturarea produselor. Pentru a proteja informațiile dumneavoastră personale, în calitate de utilizator al annora.ro, este necesar să alegeți o parolă cât mai sigură atunci când vă înregistrați. Dacă preferați să nu colectăm informațiile dumneavoastră personale, vă rugăm să nu ni le furnizați.

Când vă înregistrați și transmiteți informațiile dumneavoastră personale către annora.ro, vă exprimați acordul pentru colectarea și utilizarea informațiilor personale așa cum sunt prezentate în această politică de confidențialitate. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces și de intervenție asupra datelor. Totodată, aveți dreptul să solicitați ștergerea datelor, cu excepția situațiilor prevăzute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteți adresa o cerere scrisa, datată și semnată la adresa noastră de contact.

 

Conform Regulamentului 679/2016 (GDPR), prin următorii termeni se înțelege:

  • Persoana vizată: Persoana fizică căreia i se prelucrează date cu caracter personal
  • Date cu caracter personal: Orice informații privind o persoană fizică (persoana vizată) identificată sau identificabilă direct sau indirect (prin referire la un identificator).
  • Prelucrare: Orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal, cu sau fără utilizarea mijloacelor automatizate.
  • Operator: Persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, agenția sau alt organism care, singur sau împreună cu altele, stabilește scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal.
  • Împuternicit: Persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, agenția sau alt organism care prelucrează datele cu caracter personal în numele operatorului.
  • Consimțământ: Orice manifestare de voință liberă, specifică, informată și lipsită de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta acceptă, printr-o declarație sau printr-o acțiune fără echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc să fie prelucrate.

 

Politica de confidențialitate descrie:

  • Scopul pentru care colectăm și modul în care folosim datele dumneavoastră cu caracter personal;
  • Modul în care colectăm date cu caracter personal;
  • Temeiul procesării pentru scopul de mai sus;
  • Categoriile de date cu caracter personal pe care le colectăm și le procesăm;
  • Perioada de stocare în vederea procesării;
  • Drepturile dumneavoastră și modul în care puteți să le exercitați;
  • Către cine putem transmite aceste date.
  • De asemenea, dorim să vă facem cunoscute măsurile pe care le luăm pentru a garanta securitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal precum și modul în care ne puteți contacta în chestiuni legate de confidențialitate și de protecție a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

 

Comunicarea cu dumneavoastră

Dacă ați ales să ne furnizați datele de contact prin înregistrarea pe annora.ro sau la plasarea unei comenzi, de exemplu adresa de e-mail, vă vom oferi informații prin intermediul acestor date de contact. De exemplu, toți utilizatorii înregistrați vor primi o confirmare prin e-mail cu privire la înregistrarea/comanda lor. Acest tip de comunicare este necesară pentru a vă răspunde la întrebările dumneavoastră și pentru a vă oferi un nivel adecvat de servicii.

 

Nedivulgarea informațiilor cu caracter personal către o terță parte

Prin politica annora.ro, va garantam ca nu furnizăm informațiile dumneavoastră personale către terțe părți pentru utilizarea lor în scopul promovării și comercializării de produse sau servicii către dumneavoastră.

 

Dezvăluirea informațiilor cu caracter personal

Protecție împotriva fraudei: Pentru a se conforma legii, annora.ro poate dezvălui informații cu caracter personal către Parchet, Politie, Instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

Furnizorii de servicii annora.ro: putem lucra cu companii și persoane fizice pentru îndeplinirea unor funcții, în concordanță cu Politica noastră de confidențialitate, în numele nostru. De exemplu: companii de web hosting, companii de curierat și altele. Aceste terțe părți pot primi detalii despre clienți cum ar fi numele, adresa și numărul de telefon sau e-mail, dar numai în scopul de a îndeplini serviciile furnizate.

 

Adrese IP și cookie-uri

Un cookie HTTP sau un modul cookie este un text special, care permite annora.ro să urmărească preferințele dumneavoastră și să implementeze sistemul „coș de cumpărături”. annora.ro poate plasa un modul cookie pe hardul computerului dumneavoastră astfel încât să puteți fi recunoscut ca utilizator și să personalizăm experiența dumneavoastră atunci când revizitați site-ul. Acest cookie va fi stocat pe unitatea hard disk a computerului până când îl eliminați. De asemenea, putem folosi cookie-uri temporar pentru a vă ajuta să cumpărați de pe annora.ro. Aceste cookie-uri expiră odată ce plasați o comandă. Puteți seta browser-ul dumneavoastră să vă notifice în legătură cu acest lucru sau să respingă în mod automat cookie-urile. Dacă respingeți cookie-urile annora.ro puteți vizita în continuare site-ul, dar puteți fi limitați în utilizarea anumitor caracteristici. annora.ro folosește, de asemenea, adresele IP pentru a administra site-ul annora.ro și pentru a urmări tiparele de trafic.

Denumire cookie Tip cookie Prima sau Terța parte Poate fi blocat Sesiune sau Persistentă Timpul de expirare Scop
act, wd, xs, datr, sb, presence, c_user, fr, pl, reg_ext_ref, reg_fb_gate, reg_fb_ref Reclamă Terța parte Persistentă
mailchimp_landing_site Fundamental Terța parte Persistentă 25 Jul 2018 09:17:32
NID Fundamental Terța parte Persistentă 27 Dec 2018 09:17:33

 

Link-uri

annora.ro poate conține link-uri către sau de la alte site-uri. Vă rugăm să aveți în vedere că nu suntem responsabili pentru politicile de confidențialitate ale altor site-uri. Această politică de confidențialitate se aplică doar pentru informațiile pe care le colectăm pe annora.ro. Vă recomandăm, astfel, să citiți politicile de confidențialitate ale celorlalte site-uri pe care vă conectați prin link-uri de pe annora.ro.

 

Drepturile dumneavoastră

În calitate de titular al datelor cu caracter personal, RGPD vă oferă o serie de drepturi, inclusiv:

  • dreptul de acces – vă permite să obțineți confirmarea faptului că datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de către noi şi, dacă este afirmativ, care sunt detaliile relevante ale acestor activități de prelucrare;
  • dreptul de rectificare – vă permite să rectificați datele dumneavoastră personale dacă sunt incorecte;
  • dreptul la ștergere – vă permite să obțineți ștergerea datelor dumneavoastră personale în anumite cazuri, ca de exemplu:
    – dacă datele nu mai sunt necesare în legătură cu scopurile pentru care au fost colectate;
    – dacă procesarea s-a bazat pe consimțământul dumneavoastră și dacă v-ați retras consimțământul, sau acesta a expirat sau în cazul în care nu mai există un temei juridic pentru procesarea datelor dumneavoastră personale;
    – o instanță sau o autoritate de reglementare a decis că datele dumneavoastră cu caracter personal în cauză trebuie șterse;
    – dacă se dovedește că datele dumneavoastră personale au fost prelucrate în mod ilegal;
  • dreptul la restricționare – vă permite să obțineți restricția de procesare a datelor dumneavoastră cu caracter personal în anumite cazuri, de exemplu, atunci când contestați acuratețea datelor dumneavoastră cu caracter personal, pentru o perioadă care ne permite să verificăm această acuratețe;
  • dreptul de a obiecta – vă permite să obiectați la procesarea ulterioară a datelor dumneavoastră cu caracter personal, în condițiile și în limitele stabilite de lege;
  • dreptul la portabilitatea datelor – vă permite să primiți datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat, într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și lizibil, sau să transmiteți aceste date unui alt operator de date.
    Suntem încântați să vă asigurăm exercitarea acestor drepturi, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau implică un efort disproporționat.

 

Notificarea modificărilor la politica de confidențialitate

Această politică de confidențialitate poate fi revizuită periodic. În cazul în care apar modificări, vom posta politica de confidențialitate revizuită. Deoarece aceste schimbări se pot întâmpla în orice moment, fără notificare prealabilă, vă sugerăm să vizitați și să citiți periodic această pagină. Vă rugăm să rețineți că drepturile noastre de a utiliza informațiile dumneavoastră personale vor fi în baza Politicii de confidențialitate în vigoare la momentul la care informațiile sunt utilizate.

Mai jos puteți solicita colectarea datelor dvs. de către acest site prin trimiterea unui e-mail.




Mai jos puteți verifica serviciile care colectează datele dvs. personale de pe acest site. Verificați serviciile pe care doriți să le dezactivați. Astfel se va trimite un e-mail către admin-ul site-ului. Veți fi informat prin e-mail de îndată ce va fi finalizată procedura.
WooCommerce
WooCommerce strânge datele introduse de utilizatori în comenzi
WP Comments
WordPress Comments sunt date introduse de utilizatori în comentarii
WordPress Posts
Date de autori postări WordPress
Date utilizator WP
Datele de utilizator WordPress stocate ca date meta în baza de date
Mai jos puteți trimite o solicitare către admin-ul site-ului în vederea rectificării datelor dvs. Introduceți datele pe care doriți să le rectificați. Veți fi informat prin e-mail de îndată ce procedura va fi finalizată.

 

Autoritatea Națională de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Updating…
  • Niciun produs în coș.