Contact rapid: 0758.188.188

Spot încastrat în pardoseală (pentru zone pietonale sau cu circulație auto) LED 1x6W 4000K Xground, Arelux, Gri

Corp de iluminat tip spot încastrat în pardoseală (pentru zone pietonale sau cu circulație auto), echipat cu LED COB de 6W, temperatură de culoare alb neutru. Livrat capsulat, cu garnituri de etanşare din silicon, echipat cu doză de încastrare din material plastic cu rezistenţă termică şi mecanică înaltă.

Corp di aluminiu pasivat și anodizat, vopsit în câmp electrostatic culoare gri închis. Ramă rotundă din oțel inox AISI 316. Doză de încastrare din PVC anti coroziune de culoare neagră.

Tensiune de alimentare 24V DC. Alimentatorul se comandă separat. Cablu de alimentare în manta de cauciuc, 2×0,75 mm², cu lungimea de 1,5m. Presetupă PG7.

Lentilă din PMMA cu dispersie de 36°. Dispersor din sticlă temperată cu grosimea de 6 mm și rezistenţă mecanică mărită. La cerere se poate comanda reflector cu unghiul de 24°.
Adaugă la comandă toate produsele care te interesează pentru proiectul tău, iar un specialist Annora te va contacta pentru a discuta detaliile tehnice și a face o ofertă de preț cât mai avantajoasă.

  
Marcă

Arelux

Sursa

LED

Consum

Temperatura culoare

Flux luminos (lm)

508 lm

Tensiune și frecvență

Greutate

0.45 kg

Optica

36°

Culoare

IP

67

SKU: xground-GD15NW36 Categorii: ,
Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.
Spot încastrat în pardoseală (pentru zone pietonale sau cu circulație auto) LED 1x6W 4000K Xground, Arelux, Gri