Contact rapid: 0758.188.188

Proiector orientabil de interior Arelux 1x30W 3000K

Proiector orientabil de interior, cu adaptor pentru șină cu trei circuite, echipat cu LED COB, temperatură de culoare alb cald.
Produs disponibil la comandă.

  

Proiector orientabil de interior, cu adaptor pentru șină cu trei circuite, echipat cu LED COB, temperatură de culoare alb cald.
CORP/STRUCTURĂ
Structură din aluminiu extrudat, vopsită în câmp electrostatic, culoare albă cu finisaj sablat.
SISTEM OPTIC
Corpul de iluminat este prevăzut cu un
SISTEM OPTIC
cu lentilă FRESNEL din policarbonat clar cu dispersie unghiulară de 38°. Opțional poate fi echipat cu sisteme optice cu dispersie de 15° (GM04REF15). Lentilele pentru schimbarea unghiului de dispersie se comandă separat.
APARATAJ DE ALIMENTARE
eAlimentator în curent constant inclus. Este prevăzut cu adaptor pentru şină cu trei circuite, 250V, 16A, sau se poate monta direct pe tavan cu ajutorul plăcii de bază TKN1016.
APLICAȚII
Datorită posibilităților de orientare și distribuției precise a fluxului luminos pot fi folosite pentru iluminatul operelor de artă în expoziții sau galerii de artă, iluminatul în spații de expunere, magazine și alte spații comerciale.

Marcă

Arelux

Consum

1x30W

Număr LED-uri

1

Flux Luminos (lm)

3300 lm

Tensiune și frecvență

0, 220-240V AC

Temperatura

3000K

Updating…
  • Niciun produs în coș.
Dragi clienți, între 29 noiembrie - 1 decembrie, showroom-ul Annora din Brașov va fi închis. Vă așteptăm cu drag pentru comenzi online.
+