Contact rapid: 0758.188.188

Proiector orientabil de interior Arelux 1x20W 4000K

Proiector orientabil de interior, formă plată, cu adaptor pentru șină cu trei circuite, echipat cu LED COB, temperatură de culoare alb neutru.
Produs disponibil la comandă.

  

Proiector orientabil de interior, formă plată, cu adaptor pentru șină cu trei circuite, echipat cu LED COB, temperatură de culoare alb neutru.
CORP/STRUCTURĂ
Structură din aluminiu extrudat, vopsită în câmp electrostatic, culoare neagră cu finisaj sablat. Inel decorativ frontal din aluminiu vopsit negru. Sistem de articulare cu adaptorul pentru șină care permite orientarea de la 0° la 355° în plan orizontal și de la 0° la 90° în plan vertical.
SISTEM OPTIC

SISTEM OPTIC
cu lentilă FRESNEL din policarbonat clar cu dispersie unghiulară de 36°. Opțional poate fi echipat cu sisteme optice cu dispersii de 15° (TCH01REF15). Lentilele pentru schimbarea unghiului de dispersie se comandă separat.
APARATAJ DE ALIMENTARE
eAlimentator în curent constant inclus în adaptorul pentru şină cu trei circuite, 250V, 16A, cu care este prevăzut.
APLICAȚII
Datorită posibilităților de orientare, a sistemelor optice diverse și distribuției precise a fluxului luminos pot fi folosite pentru iluminatul operelor de artă în expoziții sau galerii de artă, iluminatul în spații de expunere, magazine și alte spații comerciale.

Marcă

Arelux

Consum

1x20W

Număr LED-uri

1

Flux Luminos (lm)

2320 lm

Tensiune și frecvență

0, 220-240V AC

Temperatura

4000K

Updating…
  • Niciun produs în coș.
Dragi clienți, între 29 noiembrie - 1 decembrie, showroom-ul Annora din Brașov va fi închis. Vă așteptăm cu drag pentru comenzi online.
+