Contact rapid: 0758.188.188

Panou luminos echipat cu LED-uri SMD Arelux 30W 4000K

Panou luminos echipat cu LED-uri SMD, cu temperatură de culoare alb neutru, pentru montaj încastrat în plafon fals din gipscarton.
Produs disponibil la comandă.

Panou luminos echipat cu LED-uri SMD, cu temperatură de culoare alb neutru, pentru montaj încastrat în plafon fals din gipscarton.
CORP/STRUCTURĂ
Ramă din aluminiu, vopsită în câmp electrostatic, culoare alb mat, cu rol de susținere, mascare a marginilor găurii de încastrare și radiator termic. Set de 4 bride elastice de fixare, montate la partea superioară a acestuia.
SISTEM OPTIC
Dispersor din polistiren cu rețea de difuzie serigrafiată și reflector din polietilenă.
APARATAJ DE ALIMENTARE
eTensiunea de alimentare 100-240V. Alimentator în curent constant (1000 mA) livrat împreună cu panoul. Conector tip ”plug-in” între panou și alimentator. Conector 2P, max. 2,5mm² la intrarea în alimentator.
IMPORTANT
Indiferent de locul și tipul de montaj, spațiul aflat deasupra fiecărui panou cu LED-uri trebuie să asigure răcirea acestuia și libera circulație a aerului.
APLICAȚII
Iluminatul general în birouri, zone de recepție, săli de conferințe, școli, spitale, spații comerciale, sau unde accesul pentru asigurarea mentenanţei este dificil sau costisitor.

Greutate 2 kg
Marcă

Arelux

Consum

30W

Număr LED-uri

208

Flux Luminos (lm)

3120 lm

Tensiune și frecvență

220-240V AC, 50/60Hz

Temperatura

4000K

Updating…
  • Niciun produs în coș.