Contact rapid: 0758.188.188

Corp de iluminat tip punct luminos Arelux 5W RGB

Corp de iluminat tip punct luminos, etanș (IP66), echipat cu LED-uri SMD 3535 RGB, cu distribuție unghiulară de 120°. Semnal de intrare DMX512.
Produs disponibil la comandă.

  

Corp de iluminat tip punct luminos, etanș (IP66), echipat cu LED-uri SMD 3535 RGB, cu distribuție unghiulară de 120°. Semnal de intrare DMX512.
CORP/STRUCTURĂ
Corpul din aluminiu turnat, vopsit în câmp electrostatic, culoare gri deschis. Două găuri străpunse de fixare și două fante de poziționare pentru cablurile de intrare și ieșire.
SISTEM OPTIC
Dispersor din PMMA clar, prismatizat.
APARATAJ DE ALIMENTARE
eTensiune de alimentare 24V DC. Covertor tensiune-curent inclus pe placa cu LED-urile. Cablu de conectare 2×1 mm² + 3×0,5 mm² pentru alimentare și semnal DMX512, echipat cu mufă corespunzătoare, mamă, etanșă, cu lungimea standard de 0,25m. Cablu de ieșire 2×1 mm² + 3×0,5 mm² pentru alimentare și semnal DMX512, echipat cu mufă corespunzătoare, tată, etanșă, cu lungimea standard de 0,25m, pentru conectarea cu corpul de iluminat următor din șir. Lungimile cablurilor de intrare și ieșire pot fi adaptate în funcție de cerințele fiecărui proiect. Convertor DMX/RGB aflat pe placa cu LED-urile. Gama șI tipuri de protecțiiProtecție la supratemperatură pentru fiecare corp de iluminat, amplasată pe placa cu LED-uri.
APLICAȚII
Iluminatul decorativ de exterior pentru faţadele clădirilor. Realizarea de sisteme dinamice de iluminat, cu schimbarea culorilor, a intensității acestora și a vitezei de schimbare. Sistem de control DMX512,

Marcă

Arelux

Consum

5W

Număr LED-uri

24

Tensiune și frecvență

0, 24V DC

Temperatura

RGB

Updating…
  • Niciun produs în coș.
Dragi clienți, între 29 noiembrie - 1 decembrie, showroom-ul Annora din Brașov va fi închis. Vă așteptăm cu drag pentru comenzi online.
+