Contact rapid: 0758.188.188

Corp de iluminat stradal cu formă plată Arelux 60W/75W 3000K

Corp de iluminat stradal cu formă plată, echipat cu module cu LED-uri SMD de putere medie, temperatură de culoare alb cald. Orientabil ±20° la instalarea cu brațul de montaj în poziție orizontală și +20° cu corpul de iluminat instalat la partea superioară a stâlpului.
Produs disponibil la comandă.

  

Corp de iluminat stradal cu formă plată, echipat cu module cu LED-uri SMD de putere medie, temperatură de culoare alb cald. Orientabil ±20° la instalarea cu brațul de montaj în poziție orizontală și +20° cu corpul de iluminat instalat la partea superioară a stâlpului.
CORP/STRUCTURĂ
Corpul cu rol și de radiator din aluminiu turnat, vopsit în câmp electrostatic, culoare gri. Sistem de montaj dual (orizontal/vertical) cu diametru interior de 63 mm.
SISTEM OPTIC

SISTEM OPTIC
cu lentile din policarbonat tratat anti-UV cu distribuție de tip corp stradal (T2-S). La cerere poate fi echipat cu alte tipuri de sisteme optice pentru corpuri stradale. Dispersor din sticlă securit clară, cu grosimea de 4 mm, cu bordură decorativă neagră.
APARATAJ DE ALIMENTARE
eAlimentator programabil Xitanium FULL Prog LED, având curentul de ieșire reglabil între 0,3 și 1,0A. Imunitate la supratensiuni ridicate (CM/DM). Interfețe de control multiple: DALI, AmpDim, 1-step și 3-step LineSwitch. Valoare constantă sau reglabilă a fluxului luminos la ieșire (CLO/ALO). Reglarea timpului de pornire (AST). Indicator pentru sfârșitul perioadei de viață (EOL). Dispozitiv SPD suplimentar 10 kV. Cablu de alimentare 3×1 mm² cu lungimea de 0,5m.
IMPORTANT
Corpurile de iluminat din familia XTIMEX sunt pregătite pentru echiparea, la cerere, cu elemente de control care să permită integrarea acestora într-un sistem inteligent de telegestiune (inteliLIGHT). Sistemul permite pe de o parte achiziția datelor de utilizare prin integrarea cu alte sisteme de gestiune, dar și controlul inteligent al intensității luminoase (dimming) și programarea orarului de funcționare (smart scheduling). Avantajele sistemului sunt multiple, pornind de la economia de energie, prelungirea duratei de viață a corpurilor de iluminat prin reducerea gradului de utilizare, evitarea avariilor prin continua monitorizare, reducerea costurilor de mentenanță prin intervenția directă și localizată, precum și gestionarea mai buna a bugetului de mentenanță, prin reducerea costurilor cu piesele de schimb. Nu în ultimul rând crește gradul de siguranță al cetățenilor pe drumurile publice. Gama șI tipuri de protecțiiProtecţii la scurtcircuit, supraputere, supratemperatură a alimentatorului şi la supraîncălzire. Protecție la întreruperea circuitului de sarcină. Toate protecțiile sunt cu revenire la încetarea defectului.
APLICAȚII
Iluminatul zonelor de interes pentru autostrăzi, drumuri expres și drumuri naționale. Iluminatul stradal pentru zonele urbane (străzi colectoare, de legătură și magistrale și zonele de intersecții), iluminatul străzilor principale în zonele rurale.

Greutate 4 kg
Marcă

Arelux

Consum

60W/75W

Număr LED-uri

36

Flux Luminos (lm)

9216 lm/11556 lm

Tensiune și frecvență

0, 80-264V AC

Temperatura

3000K

Updating…
  • Niciun produs în coș.
Dragi clienți, între 29 noiembrie - 1 decembrie, showroom-ul Annora din Brașov va fi închis. Vă așteptăm cu drag pentru comenzi online.
+