Contact rapid: 0758.188.188

Corp de iluminat pentru decor urban LED 1×22.5W + 2×22.5W 4000K Xvega, Arelux, Gri

Corp de iluminat pentru decor urban, parcuri și grădini, cu distribuție directă și indirectă a fluxului luminos, echipat cu un PrevaLED COIN 111 AC și două module liniare cu LED-uri SMD, cu temperaturi de culoare alb neutru.

Stâlpul de montaj cu bază și două fante laterale pentru modulele liniare, din profil cilindric de aluminiu extrudat, vopsit în câmp electrostatic, culoare gri închis. Corpul și sistemul de susținere al reflectorului din aluminiu turnat, vopsit în câmp ele

Alimentator în curent constant protejat la praf și umiditate incorporat, pentru benzile laterale cu LED-uri. Clemă de conexiuni 2P+N (10A/250V/2,5mm²), în doză protejată la praf și umiditate (IP65). Fereastră de vizitare pentru realizarea conexiunilor ele

Dispersoare laterale din policarbonat opal. Dispersor din sticlă clară, rezistentă termic și mecanic pentru circuitul cu LED.
Adaugă la comandă toate produsele care te interesează pentru proiectul tău, iar un specialist Annora te va contacta pentru a discuta detaliile tehnice și a face o ofertă de preț cât mai avantajoasă.

  
Marcă

Arelux

Sursa

LED

Consum

Temperatura culoare

Flux luminos (lm)

1918 lm

Tensiune și frecvență

,

Greutate

21.00 kg

Culoare

IP

65

SKU: xvega-VG01NW DG Categorie:
Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.
Corp de iluminat pentru decor urban LED 1x22.5W + 2x22.5W 4000K Xvega, Arelux, Gri