Contact rapid: 0758.188.188

Corp de iluminat liniar încastrat în pardoseală/tavan LED 24W 4000K Xmarker, Arelux, Gri

Corp de iluminat liniar încastrat în pardoseală/tavan, etanș (IP67), pentru zone pietonale sau cu circulaţie auto, echipat cu LED-uri SMD, temperatură de culoare alb neutru.

Carcasă și doză de încastrare din aluminiu, pasivat și anodizat, vopsite în câmp electrostatic culoare gri închis. Carcasa este prevăzută cu două rânduri de clipsuri pentru fixarea în doza de încastrare. Se livrează cu două seturi de cleme de fixare pentru încastrarea în perete sau tavan de gipscarton.

tensiune de alimentare 24V DC (alimentatorul trebuie comandat separat). Cablu de alimentare (conector etanș tată) și cablu pentru legarea cu alt corp de iluminat (conector etaș mamă), în manta de cauciuc 2×0,75 mm², amândouă cu lungimi de 0,15m. Cablu pentru conectarea cu alimentatorul la 24V, 2×0,75 mm², în manta de cauciuc cu lungimea de 0,15m, două presetupe PG7 și capac etanș pentru conectorul tată.

Dispersor din PMMA opal cu rezistență mecanică mărită.
Adaugă la comandă toate produsele care te interesează pentru proiectul tău, iar un specialist Annora te va contacta pentru a discuta detaliile tehnice și a face o ofertă de preț cât mai avantajoasă.

  
Marcă

Arelux

Sursa

LED

Consum

Temperatura culoare

Flux luminos (lm)

1334 lm

Tensiune și frecvență

Greutate

1.72 kg

Optica

120°

Culoare

IP

67

SKU: xmarker-ME02NW120 Categorie:
Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.
Corp de iluminat liniar încastrat în pardoseală/tavan LED 24W 4000K Xmarker, Arelux, Gri