Contact rapid: 0758.188.188

Corp de iluminat liniar etanș (IP65) LED 6W 3000K Xflow, Arelux, Gri

Corp de iluminat liniar etanș (IP65), pentru montaj aparent, echipat cu LED-uri SMD de medie putere, cu temperatură de culoare alb cald și unghi de dispersie de 30°.

Carcasă din aluminiu extrudat, culoare argintie. Bride de montaj și elemente de capăt din aluminiu turnat, vopsite în câmp electrostatic.

Alimentator în curent constat montat în interiorul carcasei. Echipat cu două cabluri 3×1 mm² (câte unul la fiecare extremitate), cu conectori etanși (umul tată, iar celălalt mamă) care permit alimentarea din corp în corp în șir continuu. Se livrează cu un cablu de alimentare 3×1 mm², cu conector mamă și un capac etanș pentru conectorul tată.

Mască din silicon de culoare albă, cu rol și de suport pentru lentilele LED-urilor. Lentile din policarbonat. Dispersor din sticlă clară armată, cu înaltă rezistență termică și mecanică și grosimea de 3 mm.
Adaugă la comandă toate produsele care te interesează pentru proiectul tău, iar un specialist Annora te va contacta pentru a discuta detaliile tehnice și a face o ofertă de preț cât mai avantajoasă.

  
Marcă

Arelux

Sursa

LED

Consum

Temperatura culoare

Flux luminos (lm)

406 lm

Tensiune și frecvență

Greutate

0.80 kg

Optica

30°

Culoare

IP

65

SKU: xflow-FO04WW30 Categorie:
Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.
Corp de iluminat liniar etanș (IP65) LED 6W 3000K Xflow, Arelux, Gri