Contact rapid: 0758.188.188

Corp de iluminat liniar etanș (IP65) LED 12W 4000K Xflow, Arelux, Gri

Corp de iluminat liniar etanș (IP65), pentru montaj aparent, echipat cu LED-uri SMD de medie putere, cu temperatură de culoare alb neutru și unghi de dispersie de10°x60°.

Carcasă și bride de montaj din aluminiu extrudat și anodizat. Elemente de capăt din aluminiu turnat, vopsite în câmp electrostatic culoare argintie.

Alimentator în curent constat montat în interiorul carcasei. Echipat cu două cabluri 3×1 mm² (câte unul la fiecare extremitate), cu conectori etanși (unul tată, iar celălalt mamă) care permit alimentarea din corp în corp în șir continuu. Se livrează cu două cabluri de alimentare și conexiune 3×1 mm² (unul tată, iar celălalt mamă).

Mască din silicon de culoare neagră, cu rol și de suport pentru lentilele LED-urilor. Lentile din PMMA. Dispersor din sticlă clară armată, cu înaltă rezistență termică și mecanică și grosimea de 3 mm.
Adaugă la comandă toate produsele care te interesează pentru proiectul tău, iar un specialist Annora te va contacta pentru a discuta detaliile tehnice și a face o ofertă de preț cât mai avantajoasă.

  
Marcă

Arelux

Sursa

LED

Consum

Temperatura culoare

Flux luminos (lm)

1028 lm

Tensiune și frecvență

Optica

10°x60°

Culoare

IP

65

SKU: xflow-FO11NW10X60 Categorie:
Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.
Corp de iluminat liniar etanș (IP65) LED 12W 4000K Xflow, Arelux, Gri