Contact rapid: 0758.188.188

Corp de iluminat liniar etanș (IP65) Arelux 12x3W RGB

Corp de iluminat liniar etanș (IP65), pentru montaj aparent, echipat cu LED-uri RGB FULL COLOR 3 în 1 și unghi de dispersie de 30°.
Produs disponibil la comandă.

  

Corp de iluminat liniar etanș (IP65), pentru montaj aparent, echipat cu LED-uri RGB FULL COLOR 3 în 1 și unghi de dispersie de 30°.
CORP/STRUCTURĂ
Carcasă din aluminiu extrudat, culoare argintie. Bride de montaj și elemente de capăt din aluminiu turnat, vopsite în câmp electrostatic.
SISTEM OPTIC
Mască din silicon de culoare albă, cu rol și de suport pentru lentilele LED-urilor. Lentile din policarbonat. Dispersor din sticlă clară armată, cu înaltă rezistență termică și mecanică și grosimea de 3 mm.
APARATAJ DE ALIMENTARE
eEchipat cu câte două cabluri la fiecare extremitate (unul 2×1 mm² pentru alimentarea la 24V DC și altul 4×0,5 mm² pentru controlul culorilor). Fiecare dintre cabluri sunt dotate cu conectori etanși (umul tată, iar celălalt mamă) care permit alimentarea și controlul semnalului din corp în corp în șir continuu. Se livrează cu câte un cablu de alimentare 3×1 mm² și unul 4×0,5 mm² pentru control, cu conectoare mamă și câte un capac etanș pentru conectoarele tată. Controlul culorilor se realizează prin intermediul semnalului DMX.
APLICAȚII
Iluminatul decorativ de exterior, faţade ale clădirilor, parcuri, gradini publice şi private.

Greutate 2 kg
Marcă

Arelux

Consum

12x3W

Număr LED-uri

12

Tensiune și frecvență

0, 24V DC

Temperatura

RGB

Updating…
  • Niciun produs în coș.