Contact rapid: 0758.188.188

Corp de iluminat liniar etanș (IP65) Arelux 12x1W RGB

Corp de iluminat liniar etanș (IP65), pentru montaj aparent, echipat cu LED-uri RGB FULL COLOR 3 în 1 și unghi de dispersie de 30°.
Produs disponibil la comandă.

  

Corp de iluminat liniar etanș (IP65), pentru montaj aparent, echipat cu LED-uri RGB FULL COLOR 3 în 1 și unghi de dispersie de 30°.
CORP/STRUCTURĂ
Carcasă și bride de montaj din aluminiu extrudat și anodizat. Elemente de capăt din aluminiu turnat, vopsite în câmp electrostatic culoare argintie.
SISTEM OPTIC
Mască din silicon de culoare neagră, cu rol și de suport pentru lentilele LED-urilor. Lentile din PMMA. Dispersor din sticlă clară armată, cu înaltă rezistență termică și mecanică și grosimea de 3 mm.
APARATAJ DE ALIMENTARE
eControlul culorilor se realizează prin intermediul semnalului DMX512. Echipat cu două cabluri, 2×1 mm² + 3×1 mm² (cate unul la fiecare extremitate), pentru alimentarea la 24V DC și pentru semnalul DMX512. Fiecare dintre cabluri este dotat cu conectori etanși (unul tată, iar celălalt mamă) pemițând conectarea din corp în corp în șir continuu. Se livrează cu două cabluri 2×1 mm² + 3×1 mm² pentru alimentare și continuitate, unul cu conector mamă iar celălalt cu conector tată.
APLICAȚII
Iluminatul decorativ de exterior, faţade ale clădirilor, parcuri, gradini publice şi private.

Marcă

Arelux

Consum

12x1W

Număr LED-uri

12

Tensiune și frecvență

0, 24V DC

Temperatura

RGB

Updating…
  • Niciun produs în coș.
Dragi clienți, între 29 noiembrie - 1 decembrie, showroom-ul Annora din Brașov va fi închis. Vă așteptăm cu drag pentru comenzi online.
+