Contact rapid: 0758.188.188

Corp de iluminat liniar echipat cu LED-uri SMD LED 60W 4000K Xuno System, Arelux, Alb

Corp de iluminat liniar echipat cu LED-uri SMD, temperatură de culoare alb neutru, pentru montaj aparent sau suspendat. Livrat împreună cu sistemul de suspendare și două elemente terminale. Se poate utiliza în montaj individual (comandând separat elementul de alimentare UNS034PK SWH și cutia de conexiuni pentru tavan UNS034CB SWH) sau pentru realizarea de sisteme de iluminat, utilizând accesoriile disponibile.

Structură din profil de aluminiu, vopsită în câmp electrostatic, culoare alb sablat. Sistem de suspendare din două cabluri torsadate din fire de oțel, cu accesoriile de fixare din oțel și dispozitiv micrometric pentru reglarea înălțimii de suspendare. Lungimea maximă a sistemului de suspendare este de 1,5m.

Alimentator în curent constant livrat împreună cu corpul de iluminat. Două conectoare tată 2P+N, câte unul la fiecare capăt.

Lentile din PMMA oglindat și fațetat, cu dispersie unghiulară de 60°. Dispersor din policarbonat transparent, sistem optic UGR<16.
Adaugă la comandă toate produsele care te interesează pentru proiectul tău, iar un specialist Annora te va contacta pentru a discuta detaliile tehnice și a face o ofertă de preț cât mai avantajoasă.

  
Marcă

Arelux

Sursa

LED

Consum

Temperatura culoare

Flux luminos (lm)

5732 lm

Tensiune și frecvență

Greutate

1.70 kg

Optica

60°

Culoare

IP

20

SKU: xuno system-UNS04NW SWH Categorie:
Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.
Corp de iluminat liniar echipat cu LED-uri SMD LED 60W 4000K Xuno System, Arelux, Alb