Contact rapid: 0758.188.188

Corp de iluminat încastrat pentru montaj în interior Arelux 2x25W 4000K

Corp de iluminat încastrat pentru montaj în interior, cu două proiectoare retractibile, echipate cu LED-uri COB, temperatură de culoare alb neutru.
Produs disponibil la comandă.

  

Corp de iluminat încastrat pentru montaj în interior, cu două proiectoare retractibile, echipate cu LED-uri COB, temperatură de culoare alb neutru.
CORP/STRUCTURĂ
Rama și corpurile proiectoarelor din aluminiu turnat, vopsite în câmp electrostatic, culoare albă cu finisaj sablat. Inelele de ghidare ale proiectoarelor și carcasele acestora cu glisierele laterale, din policarbonat de culoare neagră.
SISTEM OPTIC
Sisteme optice tip lentile FRESNEL cu dispersie unghiulară de 38°. Opțional pot fi comandate separat sisteme optice cu dispersii de 12° sau 24°. Inele decorative din aluminiu, vopsite în câmp electrostatic, culoare negru mat.
APARATAJ DE ALIMENTARE
eAlimentatoare în curent constant livrate împreună cu corpul de iluminat.
APLICAȚII
Cu proiectoarele complet scoase pot fi utilizate pentru iluminatul general sau de accent în spații comerciale, muzee și alte spații de expunere. Cu proiectoarele complet retrase pot fi utilizate ca spoturi decorative.

Greutate 1 kg
Marcă

Arelux

Consum

2x25W

Număr LED-uri

2

Flux Luminos (lm)

2×3200 lm

Tensiune și frecvență

0, 220-240V AC

Temperatura

4000K

Updating…
  • Niciun produs în coș.
Dragi clienți, între 29 noiembrie - 1 decembrie, showroom-ul Annora din Brașov va fi închis. Vă așteptăm cu drag pentru comenzi online.
+