Contact rapid: 0758.188.188

Corp de iluminat de siguranță LED 3W Xrun, Arelux,

Corp de iluminat de siguranță echipat cu LED-uri SMD 5730. Poate fi instalat aparent pe perete, încastrat în perete de gipscaron sau în perete de beton, utilizând accesoriile corespunzătoare. Toate accesoriile se comandă separat. Autonomie de funcționare de minim 3 ore, regim de funcționare permanent. Pentru varianta nepermanentă se desface conexiunea corespunzătoare din clema aflată pe placa de control.

Carcasă din material plastic tip ABS, ignifug, culoare albă.

Clemă de conexiuni 4P (L, SL, E, N, 10A/250V/2,5 mm²) pentru circuitul martor. Doi conectori “plug-in”, unul pentru conectarea acumulatorului, iar celălalt pentru conectarea modulului cu LED-uri la placa cu invertorul. Baterie de acumulatori Ni-Cd 3,6V, 1,8Ah, cu timp de reîncărcare de 24h. LED de culoare verde pentru a indica prezența tensiunii de alimentare și LED roșu pentru indicarea încărcării acumulatorului.

Placa cu rol de reflector și suport pentru LED-uri și aparataj din material plastic tip ABS, ignifug. Dispersor din polistiren transparent.
Adaugă la comandă toate produsele care te interesează pentru proiectul tău, iar un specialist Annora te va contacta pentru a discuta detaliile tehnice și a face o ofertă de preț cât mai avantajoasă.

  
Marcă

Arelux

Sursa

LED

Consum

Tensiune și frecvență

,

Greutate

0.28 kg

IP

20

SKU: xrun-RN01M/NM Categorie:
Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.
Corp de iluminat de siguranță LED 3W Xrun, Arelux,