Contact rapid: 0758.188.188

Corp de iluminat de siguranță echipat cu LED-uri SMD 3020 LED 0.5W Xgo 20, Arelux,

Corp de iluminat de siguranță echipat cu LED-uri SMD 3020, pentru montaj aparent pe perete sau tavan, cu pictogramă SĂGEATĂ DREAPTA, model nou. Pe tavan corpul se poate monta și rotit la 180° astfel încât pictograma devine SĂGEATĂ STÂNGA. Autonomie de funcționare de 2 ore, regim de funcționare permanent.

Carcasă din plastic tip ABS, de culoare albă.

Clemă de conexiuni 2P (10A/250V/2,5 mm²) pentru circuitul martor (fază și nulul de lucru, neîntrerupt din tabloul principal). Doi conectori “plug-in”, unul pentru conectarea acumulatorului, iar celălalt pentru conectarea modulului cu LED-uri la placa cu invertorul. Baterie de acumulatori Ni-Cd 3,6V, 0,3 Ah, cu timp de reîncărcare de 48h. Buton de pornit/oprit pentru protejarea la descărcarea completă a acumulatorilor în timpul transportului și depozitării. Buton de test și LED de culoare roșie pentru indicarea prezenței tensiunii în funcționare.

Dispersor din acril transparent cu pictograma SĂGEATĂ DREAPTA, gravată prin pantografiere.
Adaugă la comandă toate produsele care te interesează pentru proiectul tău, iar un specialist Annora te va contacta pentru a discuta detaliile tehnice și a face o ofertă de preț cât mai avantajoasă.

  
Marcă

Arelux

Sursa

LED

Consum

Tensiune și frecvență

Greutate

0.39 kg

IP

20

SKU: xgo 20-GO20M ARN Categorie:
Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.
Corp de iluminat de siguranță echipat cu LED-uri SMD 3020 LED 0.5W Xgo 20, Arelux,