Contact rapid: 0758.188.188

Corp de iluminat cu montaj pe plafon sau suspendat LED 75W 4000K Xambit, Arelux, Negru

Corp de iluminat cu montaj pe plafon sau suspendat, echipat cu LED-uri SMD, temperatură de culoare alb neutru. Se livrează împreună cu sistemele de montaj pe plafon și montaj suspendat, cutia de conexiuni electrice pentru tavan și forma martor din hârtie pentru trasarea găurilor de instalare. La cerere se poate echipa cu cutie de legături pentru tavan, echipată cu alimentatoare DALI, pentru alimentarea și dimarea directă a modulelor cu LED-uri.

Profil din aluminiu extrudat, vopsit în câmp electrostatic, culoare albă cu finisaj sablat. Sistem de fixare pe tavan cu patru șuruburi și arcuri elicoidale de siguranță. Sistem de suspendare cu patru fire torsadate din oțel, cu acoperire din silicon alb, lungimea maximă 2m, cu reglaj micrometric. Elementele de fixare pe tavan și corp vopsite electrostatic, culoare albă.

Două alimentatoare în curent constant montate în interiorul corpului de iluminat. Cutie de conexiuni din tablă de oțel, vopsită în câmp electrostatic, culoare albă cu finisaj sablat, echipată cu clemă de conexiuni cu autoblocare 2P+N (10A/250V, 2,5 mm²). Cablu de alimentare (2P+N, cu înveliș transparent din silicon) de la cutia de conexiuni la corpul de iluminat. Lungimea maximă a cablului de 4m. La cerere se poate echipa cu cutie de legături pentru tavan, echipată cu alimentatoare DALI și cablu 2P, pentru alimentarea și dimarea directă a modulelor cu LED-uri.

Reflector din folie de polietilenă de culoare albă. Dispersor din policarbonat satinat.
Adaugă la comandă toate produsele care te interesează pentru proiectul tău, iar un specialist Annora te va contacta pentru a discuta detaliile tehnice și a face o ofertă de preț cât mai avantajoasă.

  
Marcă

Arelux

Sursa

LED

Consum

Temperatura culoare

Flux luminos (lm)

7125 lm

Tensiune și frecvență

Greutate

5.60 kg

Optica

105°

Culoare

IP

20

SKU: xambit-AM03NW SBK Categorie:
Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.
Corp de iluminat cu montaj pe plafon sau suspendat LED 75W 4000K Xambit, Arelux, Negru