Contact rapid: 0758.188.188

Corp de iluminat cu grad ridicat de protecție la praf și umiditate Arelux 40W 4000K

Corp de iluminat cu grad ridicat de protecție la praf și umiditate, IP65, cu montaj aparent sau suspendat, echipat cu module liniare cu LED-uri SMD, temperatură de culoare alb neutru.
Produs disponibil la comandă.

Corp de iluminat cu grad ridicat de protecție la praf și umiditate, IP65, cu montaj aparent sau suspendat, echipat cu module liniare cu LED-uri SMD, temperatură de culoare alb neutru.
CORP/STRUCTURĂ
Carcasă din policarbonat stabilizat anti-UV, cu auto-stingere, de culoare gri. Două bride din oțel zincat pentru fixarea aparentă a corpului de iluminat. Două presetupe din nylon armat cu fibră de sticlă pentru cabluri cu diametre între 9 si 12 mm. Garnitură din gel de silicon natural.
SISTEM OPTIC
Reflector din tablă de oțel, vopsit în câmp electrostatic culoare albă. Dispersor din policarbonat opal cu cleme de fixare din policarbonat. Se livrează cu o clemă de fixare de rezervă.
APARATAJ DE ALIMENTARE
eAlimentator LED în curent constant, livrat împreună cu corpul de iluminat. Clemă de conexiuni 2P+N (10A/250V/2,5 mm²).
IMPORTANT
Corpurile de iluminat se instalează în încăperi cu temperatura mediului ambiant de maximum 50 °C. În cazul în care acestea sunt instalate în exterior se va evita expunerea directă la razele solare, deoarece această expunere poate afecta gradul de protecţie de IP65.
APLICAȚII
Montajul în încăperi cu degajare de praf sau umiditate ridicată, în depozite, spălătorii, laboratoare, spații industriale. Varianta cu carcasa și dispersorul din policarbonat se poate monta în zonele unde este necesară și rezistență mecanică mărită (pasaje pietonale, parcări, tunele, garaje).

Greutate 2 kg
Marcă

Arelux

Consum

40W

Număr LED-uri

108

Flux Luminos (lm)

5600 lm

Tensiune și frecvență

220-240V AC, 50/60Hz

Temperatura

4000K

Updating…
  • Niciun produs în coș.