Contact rapid: 0758.188.188

Corp de iluminat cu grad ridicat de protecție la praf și umiditate Arelux 10W 6500K

Corp de iluminat cu grad ridicat de protecție la praf și umiditate, IP65, cu montaj aparent sau suspendat, echipat cu module liniare cu LED-uri SMD, temperatură de culoare alb rece.
Produs disponibil la comandă.

  

Corp de iluminat cu grad ridicat de protecție la praf și umiditate, IP65, cu montaj aparent sau suspendat, echipat cu module liniare cu LED-uri SMD, temperatură de culoare alb rece.
CORP/STRUCTURĂ
Carcasă din ABS cu auto-stingere, de culoare gri. Două bride din oțel zincat pentru fixarea aparentă a corpului de iluminat. Două presetupe din nailon armat cu fibră de sticlă pentru cabluri cu diametre între 9 si 12 mm. Garnitură din gel de silicon natural.
SISTEM OPTIC
Reflector din tablă de oțel, vopsit în câmp electrostatic culoare albă. Dispersor din metacrilat opal cu cleme de fixare din oțel inoxidabil. Se livrează cu o clemă de fixare de rezervă.
APARATAJ DE ALIMENTARE
eAlimentator LED în curent constant, livrat împreună cu corpul de iluminat. Clemă de conexiuni 2P+N (10A/250V/2,5 mm²).
IMPORTANT
Corpurile de iluminat se instalează în încăperi cu temperatura mediului ambiant de maximum 50 °C. În cazul în care acestea sunt instalate în exterior se va evita expunerea directă la razele solare, deoarece această expunere poate afecta gradul de protecţie de IP65.
APLICAȚII
Datorită carcasei din ABS, a dispersorului din metacrilat și a clemelor de fixare a acestuia din oțel inoxidabil, toate materiale rezistente la emisia de amoniac, corpurile pot fi folosite în principal pentru echiparea fermelor de animale, de asemenea și în
APLICAȚII
le clasice ținându-se însă cont că nu au rezistența mecanică a corpurilor cu structura și dispersorul din policarbonat.

Marcă

Arelux

Consum

10W

Număr LED-uri

27

Flux Luminos (lm)

1460 lm

Tensiune și frecvență

220-240V AC, 50/60Hz

Temperatura

6500K

Updating…
  • Niciun produs în coș.