Contact rapid: 0758.188.188

Aplică/plafonieră cu grad ridicat de protecție la praf și umiditate Arelux 20W 4000K

Aplică/plafonieră cu grad ridicat de protecție la praf și umiditate, IP66, echipată cu un modul cu LED-uri SMD, cu temperatura de culoare alb neutru.
Produs disponibil la comandă.

Aplică/plafonieră cu grad ridicat de protecție la praf și umiditate, IP66, echipată cu un modul cu LED-uri SMD, cu temperatura de culoare alb neutru.
CORP/STRUCTURĂ
Carcasă din policarbonat stabilizat anti-UV, cu auto-stingere, de culoare albă. Bride de fixare din oţel zincat. Presetupă din cauciuc. Garnitură din gel de silicon natural.
SISTEM OPTIC
Dispersor antivandal din policarbonat opal, fixat de carcasă printr-o balama și șuruburi. Inel din policarbonat pentru mascarea șuruburilor, cu fixarea de carcasă prin clipsare.
APARATAJ DE ALIMENTARE
eModul cu LED-uri SMD montat pe un suport rabatabil, fixat cu două cleme rotative. Alimentator în curent constant (60 mA) livrat împreună cu corpul. Clemă de conexiuni 2P+N (10A/250V/2,5 mm²) cu autoblocare.
IMPORTANT
Corpurile de iluminat se instalează în încăperi cu temperatura ambientală de maximum 45 °C. În cazul în care acestea sunt instalate în exterior se va evita expunerea directă la razele solare, deoarece acestea poate afecta gradul de protecţie de IP66.
APLICAȚII
Iluminatul general în orice tipuri de spații, inclusiv în încăperi cu degajare de praf sau umiditate ridicată.

Greutate 1 kg
Marcă

Arelux

Consum

20W

Număr LED-uri

108

Flux Luminos (lm)

2565 lm

Tensiune și frecvență

0, 220-240V AC

Temperatura

4000K

Updating…
  • Niciun produs în coș.