Contact rapid: 0758.188.188

  • Serie design

Iluminat interior în stil modern

Lampadar-Redo-TAG-01_1073-LED-23WDesign interior modern înseamnă impact vizual, linii drepte, lumină și spațiu. Amenajările interioare moderne sunt degajate, de cele mai multe ori minimaliste. Total opus stilului clasic, acesta aduce forme plane în locul suprafețelor sculptate în relief, materiale cu o geometrie neutră sau chiar lipsa acestora (uni), cât mai puține accesorii și podoabe.
Pentru astfel de interioare, care nu tolerează înghesuiala și haosul, iar fiecare element utilizat are o semnificație și o utilitate, sunt ideale corpurile de iluminat moderne cu forme stilizate, dar elegante. Aplicele de perete, corpurile suspendate, veiozele și lampadarele monocrome, în tonuri natur vor scoate în prim plan formele și liniile caracteristice unui design modern reușit.
Selecția noastră cuprinde soluții complete de iluminat pentru interioare cu design modern, atât pentru locuință, cât și pentru hoteluri, restaurante sau birouri. De asemenea, vă oferim consultanță de specialitate, produse custom, suport pre și post achiziție pentru un proiect de iluminat original.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Updating…
  • Niciun produs în coș.