Contact rapid: 0758.188.188

Corpuri de iluminat pentru terasă, curte și grădină

Iluminatul exterior trebuie să satisfacă necesitățile funcționale la lăsarea serii, dar în același timp este indicat ca structurile alese să respecte linia arhitecturală și stilul spațiului unde urmează a fi amplasate.
Datorită condițiilor meteorologice variate, pentru siguranța noastră și pentru performanță maximă, corpurile de iluminat trebuie să fie dotate cu protecție la umiditate, să fie etanșe, iar tipul de lumină să fie adaptat fiecărei zone exterioare.
Corpurile de iluminat pentru grădină din portofoliul Annora Lighting răspund celor mai diverse exigențe tehnice și de design. Din colecția noastră pentru exterior fac parte stâlpi pentru grădini și alei, aplice aparente și încastrate, reflectoare și penduluri cu design modern sau retro, eficiență energetică și indice de protecție înaltă.

Updating…
  • Niciun produs în coș.
Închidem magazinele, dar livrăm online. Din cauza epidemiei COVID-19, pentru a evita expunerea clienților, colaboratorilor sau a personalului, am decis să închidem temporar magazinele fizice Annora, începând cu 26 martie. Vă dorim zile sănătoase și liniștite.