Contact rapid: 0758.188.188

Soluții pentru iluminat tehnic

Soluții de iluminat tehnic personalizate: consultanță, design deosebit și funcționalitate, pentru crearea unui proiect de iluminat eficient, original.

Echipamentele pentru iluminat tehnic din portofoliul Annora Lighting răspund celor mai diverse exigențe tehnice și de design. În colecția noastră veți găsi soluții de iluminat pentru showroom, magazin, spațiu de birouri sau reședința particulară, cu design modern, clasic, vintage, rustic sau industrial.

Din oferta noastră fac parte spoturi cu șină (ghidaj), conectori, proiectoare, aplice pentru cele mai diverse concepte de amenajare. Specialiștii noștri vă stau la dispoziție, oferind proiecte personalizate, consultanță, suport pre și post achiziție.

Updating…
  • Niciun produs în coș.
Dragi clienți, din cauza epidemiei COVID-19, pentru a evita expunerea clienților, colaboratorilor sau a personalului, am decis să închidem temporar magazinele Annora, începând cu 26 martie. Vom reveni de îndată ce vom fi cu toții în siguranță. Până atunci, vă dorim zile sănătoase și liniștite. Mulțumim pentru înțelegere!